41-річниця ФІКТу

Факультет інформаційно-комп’ютерних технологій відсвяткував свою 41-річницю від дня народження. ФІКТ – надзвичайно потужний факультет із всіх, що є в ЖДТУ, потенціал якого надзвичайно великий у всіх напрямках інформаційних технологій; з кожним наступним роком все більше і більше залучають студентів до різних курсів по спеціальності, що дає змогу підвищити потенціал і які надають перспективу.
Святкування факультету проходило надзвичайно цікаво в декілька днів. Кожен із цих днів запам’ятовувався чимось особливим, в програму входило: різні конкурси, спортивні змагання, ігри-розважальні – що дарувало позитивні й ейфорійні емоції. Все розпочиналось з ігор-квест, де залучали чим більше студентів, аби студенти мали змогу розважитися перед складними парами. Кожен із студентів мав змогу долучитися, навіть із інших факультетів. Більше красок, й ейфорійних емоцій дало – це спортивні змагання з баскетболу в честь пам’яті першого декану нашого факультету Забашти Ю.П. В спортивному залі була дружня атмосфера, кожен вболівав за своїх ліпших. Гравці на майданчику дарували чудові поєдинки, вели інтенсивну боротьбу – глядачі мали змогу поглянути на фантастичні слем-дами, так званий прижок у баскетболі, який завжди цінувався у світовому баскетболі, також різні карусельні кидки, які тамували подих фанів. Звичайно, як і в кожному із видів спорту переможець є тільки один, не буває лише непереможених.
Два напередодні дні святкування, було ще не кінцем святкової програми. Останній день був одним із інтенсивним. В холі як завжди грала позитивна й танцювальна музика, лунали різні музичні привітання й не обійшлось без різнобарвних конкурсів, які дарували позитивні емоції; також на стінах закріплювалися стінівки, кожна із груп продемонструвала свій креатив, творчість й також винахідливість, використовуючи навики своєї спеціальності, також кожен мав змогу зробити фото на пам’ять. Вирішальним акордом святкування потужного факультету було святкування, святковим концертом, де були представленні різні номери як танцювальні, так і вокальні й інші. Святкування факультету завжди приносило приємні митті. ФІКТ завжди тримався вище всіх – адже потенціал в наших хлопцях і дівчат надзвичайно потужний й безмежний.