День народження ЖДТУ

Університет – це фундамент! Фундамент до здійснення наших мрій та бажань. Це –  майстерня, де можна  зрозуміти та чітко сформувати свій орієнтир по життю.

Тому, вцей радісний червневий день, з великою приємністю та щирістювід Профкому ЖДТУ хочемо привітати Вас з Днем народження університету – святом, яке щорічно об’єднує нас, великою університетської родиною,із шаною до нашої Альма-матер та спільною справою, спрямованою на процвітання нашого університету.

Усім студентам, аспірантам, професорсько-викладацькому складу та працівникам університету бажаємо міцного здоров’я, терпіння, наснаги до праці, миру, благополуччя та трішки розважливості, а університету подальшого процвітання та розвитку!

Ми пишаємось тим, що є студентами цього університету та маємо можливість продовжуємо і примножуємо славні традиції нашого начального закладу.Ми завжди будемо вдячні тим людям, які віддали нам частинку своїх знань, які завжди направляють та підтримують.

Бажаємо йти тільки вперед, нових перспектив, планів, творчих ідей, сміливих рішень, реалізації усіх задумок та наукових здобутків, успіхів й удачі!

З 58-річчям любий університет!!!